Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Kelderman breekt vinger bij val in Strade Bianche

Kelderman breekt vinger bij val in Strade Bianche

Cheer!

SIENA - De Strade Bianche leverde niet alleen goed nieuws op voor Team Sunweb. Wilco Kelderman was betrokken bij een valpartij en brak zijn vinger. 

Deel dit artikel op social media

"We hopen dat het niet al te erg is", zei Team coach Adriaan Helmantel over de blessure van Kelderman. "Hopelijk herstelt hij snel." De van LottoNL-Jumbo overgekomen klassementsrenner zou komende week in de Tirreno-Adriatico rijden.

Tom Dumoulin maakte namens Sunweb indruk meteen vijfde plek. "Het was niet mijn beste race, maar ik ben blij met het resultaat", aldus de Limburger. "Ik zat gelukkige achter de valpartij en kon weer terugkomen in de kopgroep. Misschien dat die inspanning me wel duur kwam te staan in de finale. Ik kon net niet met de besten mee, maar ben tevreden met mijn vijfde plek."

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Wilco aan!