Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka De Wit niet op podium in Bakoe

Judoka De Wit niet op podium in Bakoe

Cheer!

Judoka Frank de Wit heeft geen medaille gewonnen op de Grand Slam in Bakoe. Hij werd zaterdag uitgeschakeld in de herkansing van de klasse tot 81 kilogram. De Wit verloor van de Hongaar Attila Ungvari.

Deel dit artikel op social media

De voormalig wereldkampioen bij de jeugd startte in de hoofdstad van Azerbeidzjan met een zege op de Serviër Aleksej Nefedov. Daarna verloor De Wit in de kwartfinale van Saeid Mollaei uit Iran, waardoor hij in de herkansing belandde.

Marhinde Verkerk, Guusje Steenhuis, Tessie Savelkouls, Noël van ’t End, Michael Korrel en Roy Meyer verschijnen zondag op de tatami in Bakoe. Steenhuis (- 78kg) kan het toernooi voor de derde keer op rij winnen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Frank aan!