Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Bergstra pakt brons in Tbilisi

Judoka Bergstra pakt brons in Tbilisi

Cheer!

Judoka Margriet Bergstra heeft vrijdag brons gepakt in de klasse tot 57 kilo tijdens de Grand Prix wedstrijd in Tbilisi.

Deel dit artikel op social media

In de Georgische hoofdstad bleek de Russin Irina Zabloedina in de halve finale te sterk nadat Bergstra eerder de Georgische Salome Abashidze en Ivelina Ilieva uit Bulgarije had verslagen. In de strijd om het brons was de Nederlandse vervolgens beter dan Khulan Tseregbaatar uit Mongolië.

Voor Kim Akker en Tornike Tsjakadoea eindigde het toernooi al in de eerste ronde. Akker, die uitkomt in de klasse tot 48 kilo, verloor van Anaïs Mosdier uit Frankrijk. Bij de mannen boog Tsjakadoea in de klasse tot 60 kilo van Csaba Szabó uit Hongarije.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!