Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Japanse qualifier wacht Bertens in Miami

Japanse qualifier wacht Bertens in Miami

Cheer!

MIAMI - Kiki Bertens moet het in de tweede ronde van de Miami Open opnemen tegen Risa Ozaki.

Deel dit artikel op social media

De Japanse qualifier bleek woensdag in de eerste ronde te sterk voor Louisa Chirico. Ozaki versloeg de Amerikaanse in drie sets: 6-3 5-7 1-6. Bertens, als zestiende geplaatst, had een zogenoemde bye in de openingsronde en begint daarom vrijdag aan het toernooi.

De Wateringse strandde vorig jaar vanwege maagproblemen in de derde ronde. Bertens leek toen op weg naar een stunt in Miami, totdat ze last kreeg van haar maag. Ze moest in haar partij tegen de Duitse Angelique Kerber in de derde set opgeven.

Robin Haase begint het masterstoernooi donderdagavond tegen Mikael Ymer, die met een wildcard is toegelaten. De nummer 48 van de wereld stond één keer eerder tegenover de Zweed, de mondiale nummer 416. Haase won toen met overtuigende cijfers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!