Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Irene Schouten sluit af met zege in World Cup-seizoen

Irene Schouten sluit af met zege in World Cup-seizoen

Cheer!

Irene Schouten heeft zondag bij de wereldbekerfinale in Stavanger de massastart gewonnen. De 24-jarige marathonschaatsster sloeg in de zestiende en laatste ronde toe in de eindsprint. De rijdster van Team Clafis was op het rechte stuk wereldkampioene Kim Bo-reum uit Zuid-Korea en de Italiaanse Francesca Lollobrigida te snel af. Annouk van der Weijden eindigde als zesde.

Deel dit artikel op social media

Voor Schouten was het haar eerste wereldbekerzege dit seizoen. De oud-wereldkampioene op de massastart beleefde door privé-omstandigheden een zware winter. In het eindklassement van de wereldbeker steeg de onttroonde titelhoudster van de tiende naar de vierde plek. Kim Bo-reum won de wereldbeker.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Irene en Annouk aan!