Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase verliest kansloos van Del Potro in tweede ronde Miami

Haase verliest kansloos van Del Potro in tweede ronde Miami

Cheer!

MIAMI - Robin Haase is er in de nacht van zaterdag op zondag niet in geslaagd de derde ronde te bereiken bij het masterstoernooi van Miami. Hij verloor van Juan Martin del Potro.

Deel dit artikel op social media

In de door de regen verlate zaterdagavondwedstrijd in Florida had de Hagenaar geen schijn van kans tegen de Argentijn: 6-2 en 6-4.

Vanaf het begin had Haase, die nog nooit won van Del Potro, niets in te brengen tegen het snelle spel van de nummer 34 van de wereld. De eerste servicegame wist hij nog te behouden, maar door serveerfouten wist Del Potro de eerste set te pakken.

In de tweede set ging Haase beter serveren. De nummer 48 van de wereld kreeg zelfs kansen om Del Potro te breken. Twee mogelijkheden daarop werden niet besteed. Prompt verloor Haase zijn eigen service in de negende game en verloor hij de wedstrijd.

Del Potro treft in de derde ronde Roger Federer. De Zwitserse nummer vier van de plaatsingslijst won in zijn tweederondepartij van de Amerikaanse qualifier Frances Tiafoe: 7-6 (2) en 6-3.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!