Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase tankt vertrouwen en is 129.000 dollar rijker

Haase tankt vertrouwen en is 129.000 dollar rijker

Cheer!

DUBAI - Robin Haase kan ondanks zijn verloren partij tegen Fernando Verdasco terugkijken op een prima optreden bij het ATP 500-toernooi in Dubai. De Nederlandse tennisser raapte een cheque van 129.000 dollar op, pakte 180 punten voor de wereldranglijst en, belangrijker nog, tankte een bult vertrouwen.

Deel dit artikel op social media

„Een goeie week, maar er zat meer in. Hopelijk kan ik dit meenemen naar de rest van het seizoen. De Hagenaar duikt de top vijftig van de ATP-ranglijst in. „Maar de ranking is nu niet zo interessant. Het gaat om goed blijven spelen.”

Een bijzonder sterk toernooi van Haase eindigde in een vloek en een zucht voor de Nederlander. In zijn halve finale kon hij prima mee met Verdasco, maar de eindsprint van de Spanjaard bleek Haase te machtig: 6-7 (5), 5-7 en 6-1.

“Na de tweede set ging hij naar de wc. Vervolgens keerde hij terug, ging voor alles en raakte alles. Ik heb er keihard voor gevochten. Verdasco heeft tegen wereldtoppers ook al laten zien hoe bizar goed hij kan spelen”, was de duidelijke conclusie van Haase.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin aan!