Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Golfster Van Dam herstelt zich in China

Golfster Van Dam herstelt zich in China

Cheer!

SHANGHAI - Golfster Anne van Dam heeft zich zaterdag hersteld van een moeizame start op het World Ladies Championship in China. Met een ronde van 71 (2 onder par) maakte ze een sprong op de ranglijst: van de 96e naar de 58e plaats. Die stand is niet volledig want de tweede ronde werd laat in de middag gestaakt wegens dreigende storm. Een deel van de speelsters moest nog enkele holes afwerken en doet dat nu zondag.

Deel dit artikel op social media

Van Dam had op de openingsdag 79 slagen nodig gehad. Ze staat nu op 150 slagen, vier boven par. De 21-jarige golfprof uit Arnhem beleefde vorig jaar in China haar doorbraak op de Europese Tour met winst in het Xiamen Open.

De Zuid-Koreaanse Kim Hae-rim bezet na de niet volledig afgeronde tweede dag de eerste plaats met 135 slagen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!