Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Fed Cupteam op gravel tegen Slowakije

Fed Cupteam op gravel tegen Slowakije

Cheer!

De Nederlandse tennissters treffen volgende maand Slowakije op een indoorgravelbaan in Bratislava.

Deel dit artikel op social media

Inzet van de confrontatie op 22 en 23 april is een plek in de wereldgroep van de Fed Cup. Oranje verloor vorige maand in de eerste ronde met 4-1 van Wit-Rusland en werd daardoor veroordeeld tot de play-offs om promotie/degradatie.

De Slowaken hebben als locatie gekozen voor een gravelbaan in de Aegon Arena, het vaste onderkomen in hoofdstad Bratislava. De Nederlandse tennissters troffen Slowakije drie keer eerder in de Fed Cup, steeds in eigen land. De stand in de onderlinge confrontaties is 2-1 in het voordeel van Oranje.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Richel, Arantxa, Lesley, Kiki, Michaëlla en Cindy aan!