Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Europese titel poolbiljarten voor Niels Feijen

Europese titel poolbiljarten voor Niels Feijen

Cheer!

Zijn erelijst is inmiddels indrukwekkend lang maar nog steeds viert hij zijn gewonnen finales alsof het de eerste keer is dat hij de top heeft bereikt. Profbiljarter Niels Feijen behaalde in de Portugese badplaats Albufeira voor de zesde keer de Europese titel in het onderdeel straight pool.

Deel dit artikel op social media

Tomasz Kaplan uit Polen was niet bestand tegen de overmacht van de Hagenaar en moest met 125-13 het onderspit delven. De 40-jarige Feijen, die momenteel in Denemarken woont, werd in 2002 voor de eerste keer Europees kampioen in dit onderdeel en in 2008 wist hij zelfs de wereldtitel in deze discipline in de wacht te slepen.

Aan het Europese kampioenschap pool, dat tot 28 maart duurt, nemen acht Nederlanders deel. Nick van den Berg en Marco Teutscher wisten nog wel tot de laatste 32 door te dringen, maar slaagden er niet in om hun partijen te winnen. De komende dagen worden de overige onderdelen gespeeld en zijn er nog volop kansen voor de Nederlandse deelnemers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!