Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

EK indoor: Bonevacia naar finale 400 meter

EK indoor: Bonevacia naar finale 400 meter

Cheer!

BELGRADO - Liemarvin Bonevacia heeft zich vrijdag geplaatst voor de finale van de 400 meter bij de EK indoor in Belgrado. De winnaar van het brons vorige zomer bij de EK outdoor in Amsterdam liep in zijn reeks uit de halve finales naar de tweede plaats in 47,21.

Deel dit artikel op social media

De 27-jarige atleet van Curaçao nam na het startschot meteen het initiatief in de race en kwam als eerste door na één ronde. Hij verkrampte op het laatste stuk naar de finish iets, waardoor de Pool Rafal Omelko hem nog voorbijging. De finale is zaterdag.

,,Ik kwam hier als de nummer achttien van de Europese ranglijst en nu sta ik in de finale. Ik wil een medaille, net als vorige zomer in Amsterdam'', zei Bonevacia na zijn race.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Liemarvin aan!