Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Driebandenteam onderuit tegen België

Driebandenteam onderuit tegen België

Cheer!

Dick Jaspers en Jean van Erp hebben hun wereldtitel driebanden voor landentitels moeten inleveren. In de halve finale, tegen België, ging het mis en werd het A-team met 40-30 door Frédéric Caudron en Roland Forthomme uitgeschakeld voor goud. Alleen de bronzen medaille is nog haalbaar voor onze landgenoten.

Deel dit artikel op social media

In de vroege zondagmorgen, in het Duitse Viersen, kwam de halve finale maar moeizaam opgang. Bij de pauze was de stand 22-21 in Belgisch voordeel. De korte rust pakte voor de Belgen beter uit want met series van 7 en 6 werd een gat geslagen dat Jaspers en Van Erp niet meer wisten te overbruggen. Na 20 beurten liet Caudron de 40ste carambole noteren en met nog twee punten in de nabeurt bleef oranje op 30 caramboles staan.

Om het brons speelt Nederland-A vanmiddag tegen de verliezer van de andere halve finale tussen Frankrijk en Zuid-Korea.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!