Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dekker stelt teleur op favoriete onderdeel WK parallelslalom

Dekker stelt teleur op favoriete onderdeel WK parallelslalom

EK en WK

Cheer!

SIERRA NEVADA - Michelle Dekker heeft in het Spaanse Sierra Nevada de finales niet gehaald tijdens de WK parallelslalom. Op het favoriete onderdeel van de 20-jarige Zoetermeerse werd ze 19e. “Ik ging voor een beter resultaat, dus dit is zeker teleurstellend”, aldus Dekker.

Deel dit artikel op social media

In de kwalificatieronde startte ze als eerste en nam ze het op tegen de geduchte tegenstandster Ester Ledecka die uiteindelijk zilver won. In de eerste run verloor Michelle te veel tijd door een val bovenin de afdaling. “De sneeuw was zacht en omdat ik als eerste moest, lag er nog geen spoor. Dit maakte de omstandigheden moeilijk.” Met een mindere begintijd begon ze fanatiek aan haar tweede run. Deze run verliep goed, maar helaas kon ze haar tijdverlies van de val niet meer compenseren.

Gisteren werd de parallelreuzenslalom gecanceld vanwege te harde wind in Sierra Nevada. Deze wedstrijd wordt morgen ingehaald. “Ik focus me op morgen en hoop dat ik dan een beter resultaat kan neerzetten”, aldus Michelle. Na de WK in Spanje reist ze direct door naar Winterberg voor de World Cup parallelslalom.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Michelle aan!