Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Démare wint onstuimige rit Parijs-Nice

Démare wint onstuimige rit Parijs-Nice

Cheer!

De Franse wielrenner Arnaud Démare heeft zondag de eerste etappe van Parijs-Nice gewonnen.

Deel dit artikel op social media

De renner van FDJ versloeg in de sprint zijn landgenoot Julian Alaphilippe. Enkele seconden na de binnenkomst van het tweetal sprintte de Noor Alexander Kristoff naar de derde plaats.

Het was een rit onder barre omstandigheden over 148 kilometer met start en finish in Bois-D’Arcy. Het peloton werd door waaiers in stukken getrokken, waarbij de klassementsfavorieten Alberto Contador en Richie Porte meteen al tijd verloren. Romain Bardet, een andere favoriet, kwam ten val.

Maandag wordt de Franse etappekoers vervolgd met een rit van Rochefort-en-Yvelines naar Amilly.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!