Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Broersen ook vierde na hoogspringen

Broersen ook vierde na hoogspringen

RoadToTokyo

Cheer!

BELGRADO - Meerkampster Nadine Broersen heeft na twee onderdelen op de vijfkamp bij de EK indoor in Belgrado de vierde plaats behouden. Ze reikte vrijdag bij het tweede onderdeel, het hoogspringen, tot 1,81 meter. De oud-wereldkampioene (2014) was begonnen met de vierde plaats op de 60 meter horden (8,42).

Deel dit artikel op social media

De gouden medaille lijkt al niet meer haalbaar voor de Nederlandse. De Belgische olympisch kampioene zevenkamp Nafissatou Thiam was al de snelste op de horden (8,23) en torende boven iedereen uit bij het hoogspringen met 1,96 meter. Ze heeft al 235 punten voorsprong op Broersen. De meerkampsters vervolgen met het kogelstoten.

Broersen kende een bewogen zomer, waarin ze uitviel op de zevenkamp bij de EK in Amsterdam en vlak voor de Olympische Spelen van Rio met haar trainer brak. In Rio eindigde ze als dertiende. Met haar nieuwe coach Pelle Rietveld hoopt ze nieuwe successen te behalen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nadine aan!