Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Brand en De Jong naast podium in Vlaanderen

Brand en De Jong naast podium in Vlaanderen

Cheer!

Lucinda Brand en Thalita de Jong hebben bij Dwars door Vlaanderen net het podium gemist.

Deel dit artikel op social media

In de sprint kwamen ze tekort en eindigden op de respectievelijke vierde en vijfde plaats. De Finse sprintster Lotta Lepistö was de rapste voor de Australische Gracie Elvin en de Duitse Lisa Brennauer.

Lepistö, die rijdt voor Cervélo-Bigla, was een van de zestien vrouwen die deel uitmaakte van een kopgroep.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lucinda aan!