Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Beleef het WK Shorttrack en moedig TeamNL aan!

Beleef het WK Shorttrack en moedig TeamNL aan!

EK en WK TeamNL Events

Cheer!

ROTTERDAM - Het KPN WK Shorttrack (10 t/m 12 maart) in Rotterdam Ahoy belooft nu al één van de mooiste topsportevenementen van 2017 te worden. De beste shorttrackers van de wereld, waaronder de Nederlandse favorieten Sjinkie Knegt en Suzanne Schulting strijden om de wereldtitels. 

Deel dit artikel op social media

Naast shorttrack van wereldklasse biedt het KPN WK Shorttrack drie dagen lang topentertainment. Kom langs in het grootste KPN Clubhuis ooit en geniet van optredens door topartiesten tussen de races. Ook TeamNL is erbij met leuke clinics en demo’s, winacties, een echte ijsbaan en natuurlijk TeamNL-sporters!

Bestel nu tickets voor het KPN WK Shorttrack en maak kans op een gesigneerd shirt van het TeamNL shorttrackteam! Registreer je in de ticketshop van het KPN WK Shorttrack, bestel tickets en vul onderstaande actiecode in. 

Actiecode: ILoveTeamNL

Wees er snel bij want het KPN WK Shorttrack is bijna uitverkocht.

Kijk voor meer info op www.schaatsen.nl/kpnwkshorttrack

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!