Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vos opent seizoen in Strade Bianche

Vos opent seizoen in Strade Bianche

RoadToTokyo

Cheer!

CALPE - Wielrenster Marianne Vos begint haar seizoen op de weg volgende week zaterdag in Italië. De 29-jarige Brabantse staat aan de start van Strade Bianche, de Italiaanse koers over deels onverharde wegen met start en finish in Siena. De wedstrijd geldt tevens als opening van de WorldTour voor vrouwen.

Deel dit artikel op social media

Vos was de afgelopen maanden na een lange afwezigheid vooral in het veld te vinden, haar oude liefde. De veelvoudig olympisch- en wereldkampioene won heel wat wedstrijden, maar moest op het WK in Luxemburg genoegen nemen met zilver achter de Belgische Sanne Cant.

Vos heeft zich met haar ploeg WM3 Pro Cycling, die onder leiding staat van Jeroen Blijlevens, aan de Spaanse oostkust nabij Calpe voorbereid op het wegseizoen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne aan!