Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vetter laat EK Indoor schieten

Vetter laat EK Indoor schieten

RoadToTokyo

Cheer!

ARNHEM - Meerkampster Anouk Vetter maakte vanmiddag bekend dat ze zich terugtrekt van deelname aan de EK Indoor Atletiek in Belgrado, die van 3 tot en met 5 maart plaatsvinden.

 

Deel dit artikel op social media

Vetter, die door European Athletics was geïnviteerd voor deelname aan de meerkamp, heeft wat lichte knieklachten en kiest er in overleg met haar coach Ronald Vetter voor om geen risico te nemen in haar voorbereiding op het outdoor seizoen. “Ik wil straks tijdens de WK in Londen optimaal presteren op de zevenkamp, daarvoor is het nu even nodig dat ik een stapje terug doe en geen risico neem”, aldus Anouk Vetter.

De volledige ploeg die zal afreizen naar Servië voor de EK Indoor Atletiek wordt maandag 20 februari bekend gemaakt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anouk aan!