Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Verstappen: 'Gevoel meteen best goed'

Verstappen: 'Gevoel meteen best goed'

Cheer!

BARCELONA - Max Verstappen reed vanmorgen zijn eerste ronden in de Red Bull Racing RB13 en dat beviel wel.

Deel dit artikel op social media

De negentienjarige Verstappen stuurde in Barcelona even na 9.00 uur zijn auto het circuit op. Hij reed zijn eerste rondjes met een opzichtig hekwerk op zijn auto. Daarin waren tal van sensoren verwerkt die van alles meten en controleren. De ochtendsessie van de tweede testdag verliep daarna zonder problemen voor Verstappen, die 31 ronden aflegde.

“Het gevoel was meteen best goed", liet Verstappen tegenover Verstappen.nl weten. "Nu wil ik nog wat meer ronden af leggen in de middagsessie, voornamelijk long-runs."

De Canadees Lance Stroll stapte voor het eerst in de Williams. De achttienjarige debutant maakte een stuurfout en landde naast het asfalt in het grind. Hij beschadigde daarbij klaarblijkelijk zijn auto, want na twaalf rondjes hield hij het voor gezien.

Vanaf 14:00 uur komt Verstappen weer de baan op.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!