Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Turnploeg met nieuwe namen

Turnploeg met nieuwe namen

RoadToTokyo

Cheer!

BEEKBERGEN - De Nederlandse turners nemen half maart met twee teams deel aan de Team Challenge, een wedstrijd in Stuttgart. Bondscoach Bram van Bokhoven reist met een aantal vertrouwde en een aantal nieuwe namen naar de Duitse stad. Bart Deurloo is de enige turner in de selectie die vorig jaar in Rio op de Olympische Spelen uitkwam.

Deel dit artikel op social media

Het eerste team bestaat uit Anthony van Assche, Bart Deurloo, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad en Boudewijn de Vries. Voor het tweede team zijn Michel Bletterman, Rick Jacobs, Alex Klinkenberg, Max Kooistra en Justen Zuidema geselecteerd.

De Team Challenge in Stuttgart is de eerste internationale teamwedstrijd in de nieuwe olympische cyclus. Deurloo begint zijn seizoen met een optreden in een wereldbekerwedstrijd in Newark op 4 maart. Op 8 april is de Rotterdammer actief op een wereldbekerwedstrijd in Londen. Bij de vrouwen turnt Tisha Volleman deze wedstrijden. Eythora Thorsdottir komt op 18 maart in actie bij de wereldbekerwedstrijd van Stuttgart.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bart, Anthony, Casimir, Bram, Justen, Max, Alex, Rick, Boudewijn en Michel aan!