Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sijsling wint bij rentree

Sijsling wint bij rentree

RoadToTokyo

Cheer!

WROCLAW - Igor Sijsling heeft zijn eerste partij na lang blessureleed tot een goed einde gebracht. De Amsterdammer won in de eerste ronde van de Challenger in het Poolse Wroclaw in twee sets van de Duitser Jeremy Jahn: 6-4 6-2.

Deel dit artikel op social media

Sijsling stond meer dan zes maanden aan de kant. Eerst hinderde een slepende handblessure hem, daarna onderging hij in november een operatie aan zijn linkerknie. De revalidatie verliep minder vlot dan gehoopt.

De Nederlander, afgezakt tot plek tweehonderd op de wereldranglijst, kon terugkijken op een goede wedstrijd tegen Jahn, de nummer 218 van de wereld. Sijsling had aan één break in de openingsgame genoeg voor de winst in de eerste set. In het tweede bedrijf brak hij twee keer de servicegame van zijn tegenstander en kwam hij nauwelijks in de problemen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!