Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederland tegen Engeland in kwartfinales EK gemengde teams 2017

Nederland tegen Engeland in kwartfinales EK gemengde teams 2017

Cheer!

LUBIN - Het Nederlandse badmintonteam is er bij de Europese Kampioenschappen gemengde teams 2017 in Lubin (Polen) niet in geslaagd om eerste te worden in groep 3.

Na eerder in de ochtend met 4-1 te hebben gewonnen van Zwitserland, werd de tweede wedstrijd vanavond met 4-1 verloren van de Duitsers. Nederland neemt het morgen om 14 uur op tegen Engeland in de kwartfinales.

Gayle Mahulette kwam als eerste in actie voor Nederland. Zij verloor in twee games van Fabienne Deprez (21/13, 21/18). Mark Caljouw wist de stand weer gelijk te trekken door in een spannende partij met twee keer 22/20 te winnen van de op de wereldranglijst hoger geplaatste Fabian Roth.

In het vrouwendubbel was het Duitse koppel Carla Nelte/Isabel Herrtrich in twee games (21/14 en 21/11) te sterk voor Cheryl Seinen en Iris Tabeling. Ook de mannen Jacco Arends en Ruben Jille wisten ondanks winst in de eerste game (21/ 19) hun partij niet te winnen. De Duitsers Peter Kaesbauer en Josche Zuwrwonne pakten de tweede en derde game met respectievelijk 21/13 en 21.8 en zorgden er zo voor dat Duitsland op een 3-1 voorsprong kwam.

Robin Tabeling en Cheryl Seinen kwamen als laatste in actie en verloren in twee games van Mark Lamsfuss en Isabel Herrtrich met twee keer 21/12.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!