Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Langeler blijft bij Jong Oranje

Langeler blijft bij Jong Oranje

Coaching RoadToTokyo

Cheer!

ZEIST - Art Langeler blijft tot en met de zomer van 2019 bondscoach van Jong Oranje. De KNVB stelde de 46-jarige trainer definitief aan. 

Deel dit artikel op social media

Langeler was vanaf september vorig jaar al interim-bondscoach bij Jong Oranje. De Achterhoeker nam toen tijdelijk die functie over van Fred Grim, die als assistent-coach aan het Nederlands elftal werd toegevoegd. 

Langeler combineerde het bondscoachschap de afgelopen periode met zijn baan als Hoofd Jeugdopleiding bij PSV. 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!