Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka’s komend weekend actief in Oberwart en Rome

Judoka’s komend weekend actief in Oberwart en Rome

Cheer!

NIEUWEGEIN - Aankomend weekend staan er twee judotoernooien op het programma. De damesjudoka’s komen in actie op de European Open in Oberwart. In Oostenrijk zijn drie Nederlandse dames aanwezig. Negen Nederlandse heren reizen af naar de Italiaanse hoofdstad voor de European Open in Rome.

Deel dit artikel op social media

Selectie
Dames: Kim Akker (-48 kg), Geke van den Berg en Sanne Vermeer (-63 kg).
Heren: Roy Koffijberg, Bas Koffijberg (-60 kg), Roy Schipper, Matthijs van Harten (-66 kg), Jesper Smink, Nick Kelly (-81 kg), Rico Harder (-90 kg), Simeon Catharina (-100 kg) en Jur Spijkers (+100 kg).

Programma
Zaterdag 18 februari
Dames: -48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg
Heren: -60 kg, -66 kg, -73 kg

Zondag 19 februari
Dames: -70 kg, -78 kg, +78 kg
Heren: -81 kg, -90 kg, -100 kg, +100 kg

Aanvang voorronden: 10.00 uur
Aanvang finaleblok: 15.00 uur (zaterdag 16.00 uur in Rome)

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!