Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka Polling na operatie: 'Beide ellebogen als nieuw'

Judoka Polling na operatie: 'Beide ellebogen als nieuw'

RoadToTokyo

Cheer!

AMSTERDAM - Kim Polling staat een revalidatie van zes maanden te wachten. De judoka werd dinsdag met succes geopereerd aan haar ellebogen. ,,Beide ellebogen zijn als nieuw'', twitterde de drievoudig Europees kampioene in de klasse tot 70 kilogram na de ingreep vanuit haar ziekenhuisbed in het AMC.

Deel dit artikel op social media

Polling kampte al lange tijd met een elleboogblessure. Die speelde haar ook op de Olympische Spelen in Rio parten, toen ze in de eerste ronde werd uitgeschakeld door de latere kampioene Haruka Tachimoto uit Japan. Eerder werd al duidelijk dat ze de Europese kampioenschappen, die in april in Polen plaatsvinden, moet laten schieten. De 26-jarige judoka, die dit jaar is verhuisd naar Italië maar voor Nederland wil blijven uitkomen, richt zich nu op de WK in Boedapest in september.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kim aan!