Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase en Bertens zakken één plaats op mondiale ranking

Haase en Bertens zakken één plaats op mondiale ranking

Cheer!

ROTTERDAM - Robin Haase en Kiki Bertens hebben op de nieuwe wereldranglijst allebei één positie moeten inleveren. De kopman en kopvrouw van het Nederlandse tennis vonden hun naam maandag terug op respectievelijk de 58e en 23e plek.

Deel dit artikel op social media

Haase strandde afgelopen week op het ATP-toernooi van Rotterdam in de tweede ronde, Bertens werd in Doha al in de eerste ronde uitgeschakeld door Caroline Wozniacki.

Bertens doet deze week mee aan het toernooi van Dubai, waar ze het in de eerste ronde opneemt tegen de Amerikaanse Christina McHale. Haase komt in actie in Marseille. De Hagenaar is gekoppeld aan de Fransman Richard Gasquet.

Bij de vrouwen bleef de top tien ongewijzigd, bij de mannen nam David Goffin de tiende plek over van Gaël Monfils. De Belg bereikte de finale van het ABN Amro World Tennis Tournament, waarin hij verloor van Jo-Wilfried Tsonga. De Fransman klom dankzij de eindzege van de veertiende naar de elfde plek.

De 26-jarige Goffin is de eerste Belgische man ooit in de top tien van de wereldranglijst.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin en Kiki aan!