Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dekker 16e op Olympisch testevent PyeongChang

Dekker 16e op Olympisch testevent PyeongChang

EK en WK

Cheer!

PYEONGCHANG - Snowboardster Michelle Dekker werkte vandaag een World Cup-finales af in PyeongChang. De Nederlandse werd op het olympisch testevent van de parallelreuzenslalom zestiende.

Deel dit artikel op social media

 

Dekker moest in de achtste finale in Zuid-Korea haar meerdere erkennen in de Russische Alena Zavarzina, die even later ook het goud opeiste. Dekker: “Ik had op een iets beter resultaat gehoopt, maar op zich mag ik hier wel blij mee zijn. Dit is pas de tweede keer dat ik op de reuzenslalom de finale heb gehaald.”

Over de omstandigheden in PyeongChang is de Zoetermeerse ook erg te spreken. “De afgelopen dagen was het hier ontzettend koud: -20 graden Celsius en wind. Vandaag was het met -12 en een zonnetje iets beter te doen. Maar de sneeuw is goed en de piste is ook prima. Deze is vrij glooiend en minder steil dan ik had verwacht. Dat is goed om te weten, want dan kunnen we daar in de trainingen voortaan rekening mee houden.”

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Michelle aan!