Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boksteam wint met 5-4 van Denemarken

Boksteam wint met 5-4 van Denemarken

RoadToTokyo

Cheer!

FELSTED - Het Nederlands boksteam heeft in het Deense Felsted afgelopen weekend een landenwedstrijd met 5-4 gewonnen van Denemarken.

Deel dit artikel op social media

De uitslagen waren: dames 64 kilo Larissa Bosman vop 5-0 van Yvonne Rasmussen, 56 kg Simon Pormes vop 3-2 van Sune Jorgensen, 60kg Romano Marengo wint 4-1 van Ahmad el Ahmad, 64kg Aito Koster verliest 5-0 van Islam Zajpulajev, 69kg Delano James wint 5-0 van Tor Nordahl, 75kg Vladislav Jaskuls verliest 4-1 van Emil Kot, 81 kg Artjom Kasparian wint 5-0 van Amer Rasinlic, Roy Korving wint opgave tweede ronde van Chris Weber Andersen, 91+ Stanley Koemans wint 5-0 van Emil Pedersen.

Peter Mullenberg, Enrico Lacruz en Nouchka Fontijn deden niet mee.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!