Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boksster Nouchka Fontijn verliest finale Strandja Cup

Boksster Nouchka Fontijn verliest finale Strandja Cup

Cheer!

SOFIA - De Schiedamse boksster Nouchka Fontijn heeft in de finale van de Strandja Cup (Sofia, Bulgarije) verloren van de Chinese Qian Li (75 kg).

Deel dit artikel op social media

Fontijn had vorig jaar op weg naar Olympisch zilver in Rio in de halve finale nog gewonnen van de Chinese en was in Sofia titelverdedigster. Eerder in het sterk bezette toernooi schakelde Fontijn de Engelse Natasha Gale (nr 18 op de wereldranglijst) en de Poolse Erlzbieta Wojcik uit.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka aan!