Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Boksster Nouchka Fontijn naar finale Strandja Cup

Boksster Nouchka Fontijn naar finale Strandja Cup

Cheer!

STRANDJA - Door een zege op de Engelse Natasha Gale (nummer 18 op de wereldranglijst) heeft boksster Nouchka Fontijn zich zaterdag geplaatst voor de finale (75 kg) van de Strandja Cup.

Deel dit artikel op social media

Zondag treft de winnares van de Olympische zilveren medaille in Rio in de finale de Chinese Qian Li. Deze boksster was ook de tegenstandster in de halve finale tijdens 'Rio 2016' en staat na Nouchka Fontijn (tweede) derde op de wereldranglijst. De wedstrijden beginnen zondag om 13.00 uur Nederlandse tijd. In de kwartfinale had Nouchka al met overmacht gewonnen (5-0) van de Poolse Elzbieta Wojcik.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Nouchka aan!