Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

ATPI Sports Events start kaartverkoop Olympische Winterspelen

ATPI Sports Events start kaartverkoop Olympische Winterspelen

EK en WK

Cheer!

SCHIPHOL RIJK - ATPI Sports Events is vandaag gestart met de verkoop van losse entreekaarten en accommodaties voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang.

Deel dit artikel op social media

De Spelen duren 17 dagen, waarbij er bijna alle dagen geschaatst wordt. Aangezien de schaatswedstrijden vaak in de avonden plaatsvinden, is het ideaal deze te combineren met andere sporten. Ernst Kalbfleisch, Client Services manager bij ATPI Sports Events: “De logistiek maakt het mogelijk om meer sporten van dichtbij te zien. Het Mountain en Coastal cluster zorgen voor een compacte topsportomgeving.”

De fans die de Winterspelen willen bezoeken hebben niet allemaal dezelfde behoeftes. Kalbfleisch:  “We verwachten meer dan ooit een gemixte groep naar PyeongChang te vervoeren. Om iedereen te voorzien van een aanbod op maat, bieden wij voor het eerst alle reiscomponenten los en transparant aan in de webshop. Je kunt nu zelf je reis flexibel samenstellen.”

Bekijk de nieuwe Olympische Winterspelen website van ATPI Sports Events via: www.atpi.com/olympischespelen.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!