Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Triatloncoach Delahaije tekent bij tot 2020

Triatloncoach Delahaije tekent bij tot 2020

Coaching RoadToTokyo

Cheer!

SITTARD - Headcoach Louis Delahaije heeft bijgetekend bij de Nederlandse Triathlon Bond tot en met de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo, Samen met Adrie Berk zal Delahaije zich richten op het high performance-programma van de NTB. 

Deel dit artikel op social media

De ambitie om met vier atleten aanwezig te zijn op de Spelen van 2020 in Tokyo is voor Louis Delahaije een belangrijke motivatie om voor vier jaar bij te tekenen als hoofdcoach van de Nederlandse Triathlon Bond. Delahaije gaat het team van trainers en coaches aansturen die het opleidingsprogramma van de bond runnen.

Daarnaast wil Delahaije van Nederland weer een land maken om rekening mee te houden in de triatlonwereld. “Met passie en commitment en innovatie proberen we slimmer te zijn dan onze tegenstanders, of het nou om voeding gaat, om trainingsleer of om het mentale aspect. Daarin wil ik mijn staf coachen”, zegt Delahaije. Samen met technisch directeur Adrie Berk is Delahaije de kartrekker van het opleidingsmodel, dat begint bij opleidingverenigingen en regiogroepen, met daarboven vier RTC’s en het NTC in Sittard, inclusief Paratriatlon. Delahaije blijft ook verbonden aan Team LottoNL-Jumbo.

Delahaije vertrekt vrijdag  met coach Jordi Meulenberg en acht sporters naar Namibië, voor de eerste trainingsstage van 2017. Het is de eerste keer dat de ploeg daarvoor naar Windhoek gaat. 

Het internationale seizoen begint voor de triatleten in februari, met een World Cup in Zuid-Afrika.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!