Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Sven Kramer slaat ook World Cup in Berlijn over

Sven Kramer slaat ook World Cup in Berlijn over

Cheer!

HEERENVEEN - Sven Kramer doet volgend weekend niet mee aan de World Cup in Berlijn. Hij had zich geplaatst voor de 1500 en 5000 meter, maar wil zich volledig focussen op het WK allround en WK afstanden van later dit jaar.

Deel dit artikel op social media

Kramer liet eerder ook al de wereldbekerwedstrijden in Astana en Heerenveen aan zich voorbij gaan. Ook op het NK allround dit weekend in Thialf ontbrak hij.

Begin deze maand liet de 30-jarige Fries zich voor de negende keer in zijn loopbaan kronen tot Europees kampioen allround. De WK afstanden (8-12 februari in Gangneung) en het WK allround (4-5 maart in Hamar) staan later dit seizoen nog op het programma.

Patrick Roest, Marcel Bosker, Douwe de Vries en Jos de Vos rijden volgende week in Berlijn zowel de 1500 als de 5000 meter. Kjeld Nuis komt ook in actie op de schaatsmijl, Jorrit Bergsma rijdt alleen de 5 kilometer.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sven aan!