Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Regen spelbreker voor Bertens in Auckland

Regen spelbreker voor Bertens in Auckland

RoadToTokyo

Cheer!

AUCKLAND - Kiki Bertens moet nog even wachten op haar eerste zege van 2017. De Wateringse is maandag goed begonnen aan haar wedstrijd tegen de Amerikaanse Lauren Davis in de eerste ronde van het WTA-toernooi in Auckland. Het duel werd echter afgebroken vanwege regenval. Bertens leidde op dat moment met 5-3 in de eerste set.

Deel dit artikel op social media

Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd wordt hervat. Bertens is de nummer 22 van de wereld, Davis staat 61e. Vorig jaar troffen beide speelsters elkaar ook in Auckland. Bertens won toen, in de kwalificaties, met 6-4 en 6-2.

De beste tennisster van Nederland doet voor de vierde keer mee aan het toernooi in Nieuw-Zeeland. Ze verloor in 2015 en 2016 in de eerste ronde. In 2012 bereikte Bertens de kwartfinales.

Als Bertens wint, treft ze Kurumi Nara. De Japanse versloeg de Duitse Antonia Lottner in de eerste ronde: 6-2 en 6-2.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!