Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nageeye stunt met tweede plaats in Halve van Egmond

Nageeye stunt met tweede plaats in Halve van Egmond

Cheer!

EGMOND - Abdi Nageeye heeft zondag opmerkelijk sterk gelopen in de Halve van Egmond. De Nederlandse atleet kon tot aan de finish mee met de Afrikaanse toplopers en eindigde als tweede op de boulevard van Egmond aan Zee.

Deel dit artikel op social media

De 27-jarige Nageeye slaagde er net niet in de Keniaan Kalipus Lomwai van de overwinning af te houden.

Nageeye, vorig jaar nog vierde in de openingsklassieker van 21,1 kilometer over strand en duinen, passeerde in de eindsprint zelfs de Eritrese topfavoriet Ghirmay Ghebreslassie, de regerend wereldkampioen op de marathon.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Abdi aan!