Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Haase en Bertens uitgeschakeld in kwartfinales

Haase en Bertens uitgeschakeld in kwartfinales

Cheer!

AUCKLAND - Tennisser Robin Haase is er donderdag niet in geslaagd de halve finales te bereiken van het ATP-toernooi in Auckland. Ook Kiki Bertens verloor verrassend de kwartfinale van het WTA-toernooi in Hobart.

Deel dit artikel op social media

De Portugees João Sousa was te sterk voor Haase: 6-3 6-2. Sousa is de nummer 44 van de wereld, Haase is veertien plaatsen lager gerangschikt. Een dag eerder stuntte de 29-jarige Haase nog met zijn overwinning op viervoudig toernooiwinnaar David Ferrer.

Kiki Bertens verloor donderdag de kwartfinale van het WTA-toernooi van de Belgische Elise Mertens, die ruim honderd plaatsen lager staat op de wereldranglijst. Mertens verraste de nummer één van de plaatsingslijst in twee sets: 2-6 5-7.

Bertens verloor vorige week in Auckland ook al in de eerste ronde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robin en Kiki aan!