Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Giri lijdt eerste nederlaag op Tata Steel Chess

Giri lijdt eerste nederlaag op Tata Steel Chess

Cheer!

WIJK AAN ZEE - Anish Giri heeft zondag zijn eerste nederlaag moeten incasseren bij Tata Steel Chess in Wijk aan Zee. De 22-jarige Nederlander gaf in zijn partij in de achtste ronde tegen de Armeniër Levon Aronian na 43 zetten op.

Deel dit artikel op social media

Giri blijft door de nederlaag op vier punten staan en zag de top van het veld verder weglopen. Aronian passeert de Nederlander en heeft 4,5 punt.

Lijstaanvoerder Wesley So en de Rus Sergej Karyakin deelden al na 22 zetten het punt. De Amerikaan staat daardoor op 5,5 punt en Karjakin op 4,5.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!