Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens in dubbelspel verder op Australian Open

Bertens in dubbelspel verder op Australian Open

RoadToTokyo

Cheer!

MELBOURNE - Kiki Bertens heeft donderdag in het dubbelspel de tweede ronde bereikt op de Australian Open. 

Deel dit artikel op social media

De Nederlandse was met haar Zweedse partner Johanna Larsson te sterk voor Shelby Rogers en Taylor Townsend uit de Verenigde Staten. Bertens en Larsson, als veertiende geplaatst in Melbourne, wonnen in drie sets: 6-2, 5-7 en 6-4.

In het enkelspel verloor Bertens op de Australian Open al in de eerste ronde van de Amerikaanse Varvara Lepchenko.

Bertens en Larsson wonnen eerder deze maand al het dubbeltoernooi in Auckland, daarna vloog het koppel er in Hobart in de eerste ronde uit. In de tweede ronde in Melbourne treffen de 25-jarige Bertens en de drie jaar oudere Larsson Viktorija Golubic uit Zwitserland en Kristyna Pliskova uit Tsjechië.

Golubic en Pliskova waren in de eerste ronde met 6-3 en 7-5 te sterk voor Jelena Ostapenko uit Letland en Kateryna Bondarenko uit Oekraïne.

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!