Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vincent Wevers Coach van het Jaar 2016

Vincent Wevers Coach van het Jaar 2016

Coaching

Cheer!

AMSTERDAM - In de RAI in Amsterdam is turncoach Vincent Wevers gekozen tot Coach van het Jaar 2016.

Deel dit artikel op social media

Het juryrapport:

Hij werd, zoals hij dat zelf noemt, verjaagd uit zijn eigen zaal. Maar Vincent Wevers gaf, in het belang van zijn tweelingdochters Lieke en Sanne en de turnsport, niet op. Hij sliep doordeweeks zelfs ver weg van huis en zijn vrouw in een bejaardentehuis in Heerenveen. De ultieme beloning voor zijn topsportmentaliteit en opofferingsgezindheid krijgt Wevers in Rio. De Nederlandse ploeg, met onder anderen zijn dochters, kwalificeert zich voor de teamfinale en wordt daarin zevende. En het wordt nog mooier als Sanne in de finale op de balk de beste blijkt te zijn en het goud wint. In die prestatie komt de kracht van de visie en werkwijze van Wevers tot uiting.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Vincent aan!