Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Van Rouwendaal niet in actie op Amsterdam Swim Meet

Van Rouwendaal niet in actie op Amsterdam Swim Meet

RoadToTokyo

Cheer!

AMSTERDAM - Sharon van Rouwendaal heeft zich afgemeld voor de Amsterdam Swim Meet dit weekend. De zwemster kampt met een terugkerende enkelblessure en neemt even rust.

Deel dit artikel op social media

Een lichte enkelblessure speelt na het WK in Windsor weer op bij de Olympisch kampioen openwaterzwemmen. Op advies van de medische staf is besloten dat Van Rouwendaal het toernooi in het Sloterparkbad in Amsterdam aan zich voorbij laat gaan. Het is belangrijk eerst goed te herstellen en na een periode van rust in januari het trainingsprogramma weer op te pakken.

De Amsterdam Swim Meet neemt de plaats in van de Amsterdam Swim Cup, die na twaalf edities niet meer wordt gehouden. De wedstrijden van dit weekend staan in het teken van kwalificaties voor de WK, komende zomer in Boedapest,

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sharon aan!