Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schippers en Hassan al zeker van ticket voor EK indoor

Schippers en Hassan al zeker van ticket voor EK indoor

Cheer!

BELGRADO - Dafne Schippers en Sifan Hassan zijn al zeker van deelname aan de EK indoor atletiek, die volgend jaar van 3 tot en met 5 maart plaatsvinden in de Servische hoofdstad Belgrado.

Deel dit artikel op social media

Schippers en Hassan zijn door de Atletiekunie opgenomen in de voorselectie op basis van hun resultaten bij de WK indoor in maart van dit jaar in Portland.

Hassan veroverde daar de wereldtitel op de 1500 meter. Zij maakte deze week bekend naar de Verenigde Staten te verhuizen om daar te trainen bij de groep van voormalig marathontopper Alberto Salazar. Ze kondigde aan naar het EK te willen gaan.

Schippers pakte bij de WK indoor zilver op de 60 meter, maar het is nog onbekend of ze ook in actie zal komen bij de EK indoor. De Utrechtse heeft haar wedstrijdprogramma voor het winterseizoen nog niet bepaald.

Bij de EK indoor van vorig jaar werd Schippers Europees kampioene op de 60 meter. Hassan greep het goud op de 1500 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Dafne en Sifan aan!