Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Roeiduo Ilse Paulis en Maaike Head Sportploeg van het Jaar 2016

Roeiduo Ilse Paulis en Maaike Head Sportploeg van het Jaar 2016

Cheer!

AMSTERDAM - De lichte dubbeltwee-roeisters Maaike Head / Ilse Paulis zijn uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar 2016.

Deel dit artikel op social media

Het juryrapport:

Maaike Head en Ilse Paulis werden vorig jaar op het WK roeien slechts veertiende in de lichte dubbeltwee. Van opgeven willen ze echter niets weten, ook niet als Head tijdens de voorbereiding op de Olympische kwalificatiewedstrijd twee ribben breekt. Het duo weet zich uiteindelijk soeverein voor Rio te plaatsen, wint ook alle andere wedstrijden, eentje zelfs in een wereldrecord. En op het soms woelige Olympische water blijken Head en Paulis mentaal sterk en maken ze hun favorietenrol volledig waar. Hun goud komt geen moment in gevaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Maaike en Ilse aan!