Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ongenaakbare Van der Poel wint Druivencross na lange solo

Ongenaakbare Van der Poel wint Druivencross na lange solo

Cheer!

OVERIJSE - Mathieu van der Poel heeft zondag op overtuigende wijze de Druivencross gewonnen. De Nederlandse veldrijder begon kort na de start in het Belgische Overijse aan een solo die hij volhield tot aan de finish.

Deel dit artikel op social media

De Belgische wereldkampioen Wout van Aert probeerde de gehele race tevergeefs de kloof naar Van der Poel  te overbruggen. Hij passeerde als tweede de meet op bijna een minuut achterstand van de ongenaakbare winnaar.

Daags ervoor waren de rollen nog omgedraaid in Essen, waar Van Aert zegevierde in de GP Rouwmoer. Van der Poel reed in die wedstrijd al vroeg lek en kwam ook nog ten val, waardoor hij pas als zestiende arriveerde. In Overijse maakte hij die tegenvaller meer dan goed.

Voor Van der Poel is het de tweede keer op rij dat hij de Druivencross wint.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mathieu aan!