Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Golfer Van Driel klimt naar subtop in Australië

Golfer Van Driel klimt naar subtop in Australië

Cheer!

Darius van Driel heeft zaterdag goede zaken gedaan in het Australian PGA Championship, het eerste toernooi in het nieuwe seizoen van de Europese Tour. 

Deel dit artikel op social media

De 27-jarige Nederlander noteerde op de baan van Royal Pines in Gold Coast in de derde ronde een score van 68 slagen, vier onder par. Hij klom in de tussenstand naar de gedeelde 25e plaats en staat nu op -3.

Van Driel komt doorgaans uit op de Challenge Tour, het tweede profniveau. Hij slaagde er onlangs niet in promotie naar de Europese Tour af te dwingen. Aangezien veel spelers het toernooi in Australië overslaan, mocht Van Driel alsnog meedoen.

Andrew Dodt leidt het klassement na drie ronden met een totaalscore van 202 slagen, veertien onder par. De Australiër heeft twee slagen voorsprong op zijn naaste belagers, landgenoot Ashley Hall en de Amerikaan Harold Varner. 

Van Driel nam vorige week samen met Joost Luiten al deel aan de World Cup in Melbourne. Het duo viel uiteindelijk buiten de top tien en moest het doen met de zeventiende plek.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!