Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Prima start van Alicia Holzken op EK Bulgarije

Prima start van Alicia Holzken op EK Bulgarije

Cheer!

SAMOKOV (NBB) - Boksster Alicia Holzken, uitkomend in de klasse tot 51 kilo, is prima begonnen aan het Europees kampioenschap voor vrouwen in Bulgarije waaraan 129 boksers uit 28 landen meedoen.

Deel dit artikel op social media

Holzken kwam uit tegen de Armeense Grigoryan Anush, wereldkampioene bij de junioren in 2014, en won de partij. Door dit resultaat liet de Brabantse zien na een goede junioren- en jeugdloopbaan, ook in het elite-veld mee te tellen. Zij bokst zaterdag in de volgende ronde tegen de Russische Elena Saveleva.

Grigoryan had zilver bij het WK junioren in 2013, goud WK jeugd 2014, brons op de jeugd olympische spelen 2014 en goud EK jeugd 2015. Tijdens het Olympisch kwalificatietoernooi in Turkije van april 2016 verloor ze na twee overwinningen in de kwartfinale. Bij het WK in mei van dit jaar verloor ze haar tweede wedstrijd.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!