Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ploeg van tien oranje atleten naar EK Cross

Ploeg van tien oranje atleten naar EK Cross

Cheer!

De Atletiekunie heeft de selectie samengesteld die Nederland zal vertegenwoordigen bij het EK Cross. Nederland trekt met 10 oranje atleten naar het Italiaanse Chia, aan de Zuidkust van Sardinië, waar op zondag 11 december het EK Cross plaatsvindt. 

Deel dit artikel op social media

Dames
Elizeba Cherono


Meisjes junioren
Jasmijn Lau
Merel van der Marel
Veerle Bakker
Jasmijn Bakker


Mannen
Jesper van der Wielen
Ronald Schroer
Roy Hoornweg
Michel Butter
Jurjen Polderman

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!