Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ploeg Marianne Vos vindt opvolger voor sponsor Rabobank-Liv

Ploeg Marianne Vos vindt opvolger voor sponsor Rabobank-Liv

Cheer!

WM3 Energie wordt de nieuwe hoofdsponsor van de wielerformatie van onder anderen Marianne Vos en Anouska Koster.

 

Deel dit artikel op social media

Het bedrijf volgt per 1 januari 2017 Rabobank-Liv op.

Dat betekent dat de ploeg met onder anderen olympisch- en wereldkampioene Vos als WM3 Pro Cycling door het leven zal gaan.

Het bedrijf heeft zich voor vijf jaar verbonden aan de wielerformatie.

Fortitude

Rabobank maakte eind vorig jaar al bekend na dit jaar te zullen stoppen als hoofdsponsor van de vrouwenwielerploeg. Eind september werd door het uitblijven van een nieuwe sponsor de voorlopige naam Fortitude Pro Cycling aan de ploeg gegeven.

Op dit moment zijn naast Vos en Koster nog negen rensters vastgelegd, onder wie de Nederlandse vrouwen Yara Kastelijn, Jeanne Korevaar, Riejanne Markus en Moniek Tenniglo. Eric van den Boom is de teammanager.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marianne aan!