Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Max Verstappen hoopt op regenrace bij Grote Prijs van Brazilië

Max Verstappen hoopt op regenrace bij Grote Prijs van Brazilië

Cheer!

SAO PAULO - Max Verstappen opent zondag in de Grote Prijs van Brazilië vanaf de tweede startrij de jacht op de Mercedessen van Lewis Hamilton en Nico Rosberg. De Nederlandse coureur van Red Bull kwalificeerde zich op het circuit van Interlagos als vierde en staat naast zijn Finse rivaal Kimi Räikkönen (Ferrari) achter de twee Mercedessen. Hamilton staat op poleposition.

Deel dit artikel op social media

Hoewel de officials van Mercedes bij Red Bull hebben gevraagd of de Nederlander zich niet wil bemoeien met de strijd tussen Hamilton en Rosberg om de wereldtitel, zal Verstappen het hoogst mogelijke nastreven. "We zijn er niet om voor Mercedes te racen, maar voor onszelf'', liet hij na de kwalificatie weten. "Ik hoop dat het regent en dan zien we wel wat er gebeurt.''

Rosberg kan zondag met een GP-zege de wereldtitel veilig stellen. Voor zijn Britse teamgenoot Hamilton is het noodzakelijk om de Duitser voor te blijven, wil hij nog kans op titelprolongatie maken. De race in Brazilië start om 17.00 uur (Nederlands tijd).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!