Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Martens keert terug in selectie Oranjevrouwen voor oefeninterlands

Martens keert terug in selectie Oranjevrouwen voor oefeninterlands

Cheer!

Lieke Martens keert terug in de selectie van de Oranjevrouwen voor de oefeninterlands tegen België en Engeland van komende week. 

Deel dit artikel op social media

De 23-jarige aanvalster moest de vriendschappelijke duels met Schotland (7-0) en Duitsland (2-4) van vorige maand nog aan zich voorbij laten gaan vanwege een knieblessure. Martens is daar nu volledig van hersteld.

Nederland oefent donderdag in Leuven tegen EK-tegenstander België. Vijf dagen later wacht in Tilburg het vriendschappelijke duel met Engeland.

Bondscoach Arjan van der Laan riep dinsdag 23 speelsters op voor de twee interlands, onder wie Jill Roord. Het 19-jarige talent van FC Twente werd vorige maand voor het duel met Duitsland ook al bij de selectie gehaald als vervanger van de geblesseerde Anouk Dekker.

Van der Gragt

Dekker ontbreekt nu in de selectie. Verdedigster Stefanie van der Gragt keert na een jukbeenblessure wel terug in Oranje.

De Oranjevrouwen bereiden zich voor op het EK van komende zomer in eigen land. De ploeg van bondscoach Van der Laan werd afgelopen week bij de loting voor de groepsfase gekoppeld aan België, Noorwegen en Denemarken.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!